Over ons.

Ons heeft zich meer dan 20 jaar geleden gespecialiseerd in Renovlies behang. Tegenwoordig doen wij bijna alle grote nieuwbouwprojecten in Nederland!

Nieuwbouwwoningen

Voor nieuwbouw is renovliesbehang de beste keuze. Dit komt vanwege de vele voordelen. Enkele voorbeelden zijn de bescherming tegen scheuren en de voordelige prijs. Denk je aan stucen? Kijk dan een onze video over krimpscheuren!

Materiaal keuze

Je kunt renovlies kopen bij alle bouwmarkten. Maar kun je daarmee de afwerking krijgen die je zoekt? Het antwoord is duidelijk een nee! Denk je echt dat wij zoveel geld zouden uitgeven aan materiaal als er een soortgelijk product ligt in de bouwmarkt? Dat zou onlogisch zijn.

Enkele Teamleden

Geert is onze behang specialist.

Geert Hendrik

Directeur

Op Geert kunnen alle vakmannen regelen. Hij waarborgt de kwaliteit door alleen producten in te kopen die passen bij ons beeld van kwaliteit. 

Luis kan renovlies aanbrengen als een professional.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Wil je een klus bespreken? Dan komt Luis graag bij je langs om je wensen door te nemen. Dit kan vrijblijvend en zonder kosten. Schrijf je vrijblijvend bij ons aan.

Sander is onze renovlies behang expert.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Heb je vragen over renovlies behang? Stel ze dan aan onze binnendienst. Onze Virtual Assistants staan graag voor je klaar om advies te geven. 

Wanneer krijg jij de sleutel van je nieuwe woning?

Vraag bij ons tijdig een offerte aan! Op alle offertes die wij uitbrengen geven wij een prijsgarantie van 1 jaar. Maak daar gebruik van voordat de prijzen omhoog gaan. Vooral de materiaal prijzen zijn de afgelopen jaren enorm gestegen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven